El Pres Quotes

We've searched our database for all the quotes and captions related to El Pres. Here they are! All 9 of them:

“
La Lo¬≠te¬≠r√≠a, con su re¬≠par¬≠to se¬≠ma¬≠nal de enor¬≠mes pre¬≠mios, era el √ļnico acon¬≠te¬≠ci¬≠mien¬≠to p√ļ¬≠bli¬≠co al que los pro¬≠les pres¬≠ta¬≠ban ver¬≠da¬≠de¬≠ra aten¬≠ci√≥n. Era pro¬≠ba¬≠ble que hu¬≠bie¬≠se mi¬≠llo¬≠nes de pro¬≠les para quie¬≠nes la Lo¬≠te¬≠r√≠a fuese la raz√≥n prin¬≠ci¬≠pal, si no la √ļnica, para se¬≠guir con vida. Era su de¬≠lei¬≠te, su lo¬≠cu¬≠ra, su anal¬≠g√©¬≠si¬≠co, su es¬≠ti¬≠mu¬≠lan¬≠te in¬≠te¬≠lec¬≠tual. En lo que se re¬≠fe¬≠r√≠a a la Lo¬≠te¬≠r√≠a, hasta quie¬≠nes ape¬≠nas sa¬≠b√≠an leer y es¬≠cri¬≠bir eran ca¬≠pa¬≠ces de lle¬≠var a cabo in¬≠trin¬≠ca¬≠dos c√°lcu¬≠los y sor¬≠pren¬≠den¬≠tes lo¬≠gros me¬≠mo¬≠r√≠s¬≠ti¬≠cos. Hab√≠a toda una tribu de in¬≠di¬≠vi¬≠duos que se ga¬≠na¬≠ban la vida ven¬≠dien¬≠do sis¬≠te¬≠mas, pre¬≠dic¬≠cio¬≠nes y amu¬≠le¬≠tos de la suer¬≠te. Wins¬≠ton no ten√≠a nada que ver con la Lo¬≠te¬≠r√≠a, que se ges¬≠tio¬≠na¬≠ba desde el Mi¬≠nis¬≠te¬≠rio de la Abun¬≠dan¬≠cia, pero sab√≠a (como cual¬≠quier otro miem¬≠bro del Par¬≠ti¬≠do) que los pre¬≠mios eran casi todos ima¬≠gi¬≠na¬≠rios. Solo se pa¬≠ga¬≠ban pe¬≠que¬≠√Īas sumas y los ga¬≠na¬≠do¬≠res de los pre¬≠mios gor¬≠dos en reali¬≠dad no exis¬≠t√≠an. En au¬≠sen¬≠cia de ver¬≠da¬≠de¬≠ra co¬≠mu¬≠ni¬≠ca¬≠ci√≥n entre una parte de Ocea¬≠n√≠a y otra, no re¬≠sul¬≠ta¬≠ba di¬≠f√≠¬≠cil ama¬≠√Īar¬≠lo.
‚ÄĚ
‚ÄĚ
George Orwell (1984)
“
‚ÄĒVolen saber coses de tu, Katniss. ‚ÄĒPer√≤ jo no vull que les s√†piguen! Ja m'han pres el futur! No poden tenir tamb√© les coses que m'importen del meu passat!
‚ÄĚ
‚ÄĚ
Suzanne Collins (The Hunger Games (The Hunger Games, #1))
“
ANIT ¬ŅI m'ho ha de dir la matinada, esmelegant-se, insomnes? ¬ŅI l'esglai que t'ha pres, i a l'anar a caure‚ÄĒ i quina v'ritat deia, que l'esgarres? ¬ŅI els r√†pids ensurts de la pols ara, la fulla inesperada de l'insecte, les mans i els coves acabats de collir, la mala herba que et creix, tendre verd rabiant, fum viva, esta aigua, dolcesa, ver√≠, que encens i vesses quina m√† me l'aboca, quin vent pluig? Que √©s verda l'aigua, la vestidora! T√©, tremol√≥s gris √†lic, les cordes dels sols en terra caigudes, vent plata d'oliveres, plata de verd n√ļvol.
‚ÄĚ
‚ÄĚ
Albert Roig (Córrer la taronja, 1979-2001)
“
Ja no m'enartes, sol, vaixell salvat de l'ombra, que és l'ombra qui m'ha pres. El cranc d'aquest crepuscle se m'ha arrapat al cor i els meus ulls són el llac on es nega la lluna.
‚ÄĚ
‚ÄĚ
Maria Mercè Marçal (Bruixa de dol)
“
No ens hem de desanimar per les decisions equivocades que hem pres. Hem de confiar en el nostre jo antic. […] Per què ara ens sembla que tenim dret a jutjar allò que ell (el teu jo antic) va decidir? Accepta qui ets, no tinguis por de ser la persona en què t'has convertit per mitjà de les decisions que has pres.
‚ÄĚ
‚ÄĚ
Albert Espinosa (The Yellow World)
“
He descobert tantes coses, he pres tantes decisions amb els ulls tancats! I el m√©s incre√Įble √©s que ho veus tot molt clar.
‚ÄĚ
‚ÄĚ
Albert Espinosa (The Yellow World)
“
En la pol√≠tica moderna hem vist com la humanitzaci√≥ dels dirigents pol√≠tics ha estat cada cop m√©s ben valorada. En els homes, √©s clar. Homes al capdavant mostrant la seva fam√≠lia, plorant, cantant o mostrant-se vulnerables han fet pujar la seva popularitat. Ning√ļ no va plantejar-se que la seva gesti√≥ pol√≠tica fos diferent pel fet de mostrar-se d'aquesta manera. [‚Ķ] En el cas de les dones, la humanitzaci√≥ no tan sols no facilita la seva popularitat, sin√≥ que les perjudica i se les posa en q√ľesti√≥ independentment de si les decisions que han pres ‚ÄĒque de cop queden ensorrades i tapades‚ÄĒ s√≥n intel¬∑ligents, v√†lides i √ļtils.
‚ÄĚ
‚ÄĚ
Jenn Díaz (Dona i poder)
“
Berger observa que hem buidat els animals d'experi√®ncies i secrets, i que aix√≤ ens porta a establir-hi una relaci√≥ nost√†lgica. Em pregunto si aquesta manera obscena que tenim de mirar-nos a trav√©s de les xarxes socials (un zool√≤gic en pot√®ncia) no ens est√† desproveint, tamb√© a nosaltres, d'experi√®ncies i secrets. Fins i tot podr√≠em dir que aquest proc√©s que estem vivint ens ha pres a totes aquestes experi√®ncies i secrets de forma puntual, d'aqu√≠ que el confinament sigui un moment procliu a les tensions i a la nost√†lgia en un doble sentit: d'una banda, per aquesta despossessi√≥ i, de l'altra, perqu√® durant aquest temps s'ha materialitzat, transit√≤riament, un altre m√≥n possible, all√≤ que ja hem comentat en una altra carta, la pres√®ncia d'animals a les ciutats, l'escolta i transformaci√≥ dels cants dels ocells, la reducci√≥ de la contaminaci√≥ ac√ļstica i atmosf√®rica, el silenci... Una naturalitzaci√≥ nom√©s concebible per la nostra desaparici√≥. La nost√†lgia apel¬∑la al futur, en aquest cas, a un futur sense nosaltres.
‚ÄĚ
‚ÄĚ
Ingrid Guardiola (Fils)
“
¬ĽPer√≤ realment voleu renunciar a qui sou? S√© que aquesta her√®ncia t√© els seus punts febles, per√≤ tamb√© en te molts de positius. Aprecieu detalls que passen inadvertits per altres, podeu ser capaces de sentir sensacions √ļniques v√≠vidament, alterar a voluntat el vostre entorn, i se us retorna el poder que la societat li ha pres a les dones. ¬ĽI si b√© us han fet creure tota la vida que √©s un do de pocs, penseu que hi ha qui diu que tots tenim aquestes habilitats, nom√©s que uns tenen m√©s facilitat que altres per aprendre-les. √Čs com tirar amb arc, o brandar una espasa. Per m√©s que hagin dit tota la vida que una dona no pot fer-ho, no √©s veritat que no la pugui subjectar amb les mans, ni fer-la anar en combat si pr√†ctica. Aix√≠ que encara amb m√©s motiu, deixareu escapar aquesta facilitat que us dona avantatge en la vida? Ja us han pres prou poder, deixareu escapar el que ara se us dona?
‚ÄĚ
‚ÄĚ
JUDIT VARELA MART√ćNEZ (BITERNA (Catalan Edition))