Vash Quotes

We've searched our database for all the quotes and captions related to Vash. Here they are! All 9 of them:

Paul straightened, raking Elijah with a sweeping glance. “I’ve never seen a lycan shift so fast.” “Betcha never seen a lycan who’s nailing a vampress either,” Vash said. “Syre’s second, no less. It’s a whole new world.
Sylvia Day (A Hunger So Wild (Renegade Angels, #2))
Perse te dua?! Se te desha vete, Dhe t'u nqasa vete, Dhe te putha vete- Prandaj. Dhe te humba large, Dhe te ndoqa large, Dhe te gjeta large- Prandaj. Se te desha prape, Dhe t'u nqasa prape, Dhe te putha prape- Prandaj. Dhe te humba vashe, Dhe te ndoqa vashe, Dhe s'te gjeta vashe- Prandaj. Se te gjeta grua, Dhe te desha grua, Dhe te putha grua- Prandaj. Dhe s'me flet perhera, Dhe s'me nqas perhera, Dhe me plas perhera- Prandaj. O, prandaj te dua, Prandaj vashe-e grua, Fshehtesi per mua- Prandaj.
Lasgush Poradeci
Your best is good enough
Vash Karuppa
Mbas tryezës Kështu ne të rinjve na kalon nata: Pranë tryezës meremer-falso, me gotë të plotë a boshe, me kujdes të madh ndejun (si e lyp dans-edukata), të ngrehun, të ngrimë, të stolisun e ftyrash të qindisun me pudër, karmin... jo? - por me përshtypje të mirë që na e sjell zojusha e bukur dhe me hir tu' na buzqeshë ambël, buzësh të kuqe si gjaku, nsa gjit' i majen, dridhen - ftyra kuqet, zbehet... e në secilin prej nesh në fund ka një shpresë këndedhet dhe na shtrëngon laku... - Qashtu ndejë, tu' e vrejtun, çojmë biseda të ndryshme serioze, t'urta, por ma shpesh të dyshueshme, me gjuhë të bukur, të zgjedhun, mbi ngjarje të ra flasim e prej një dëshirës pa mshirë të gjithë pëlsasim. Ngushllim! - se zonjusha na i din mirëi hallet, prandej aq me andje, bukur, kërcen vallet. Jonet muzikore derdhen, rrkaj derdhen, lëmojnë ata që në valle sjellen, në hare sjellen, lëmojnë tryezën, gotat, veshjet tona, ndjenjat e fantazis sonë, i hapen ylber-velat... Por befas, të njëjones së panjoftun tingllimi, së cilës asht te hyu i bukuris trillimi, krahnorët n'i përkdheli dhe n'i piskoi zemrat, gjatë korrizit të thennët zbresin fill te themr; - Qashtu vuejmë, dëfrejmë... Jetën adhurojmë, nsa drita shkëlqejnë zojushën shikojmë dhe n'andrrim vallzojmë... Rishtas, me plot dashje, vallet ndiqen, ndiqen Vash e djalë përputhen mbrend dy zemra digjen, por me u puthë - nuk puthen!
Millosh Gjergj Nikolla (Migjeni)
No.1vash ikaran specialist+91-9461165176 contact:- mob. no. +91-9461165176 E-mail:- [email protected] i am provied vash ikaran mantra guru ji pandit kr shastri| i am provied bla ck ma gic pandit ji kr shastri| If you are not satisfied ful refund will be provied PANDIT KR shastri is 6 time gold medalist. he is 2 time gold medalist form dr. apj abdul kalam . he is 2 time gold medalist form barack obama +91-9461165176(Kali Ma) call to shastriji Vashikaran Specialist Baba ji call +91-9461165176 Ya devi sarve bhuten shakti rupeni sansita namatasyai- namatasyi-Namatasyi- namo namah..... " "Om namo bhagvate vashudevay namah...." v ashikaran specialist baba give highly remedies for love marriage, v ashikaran, black magic, Problems are like as followa:- 1. Like jadu-tona. 2. Business related problems. +91-9461165176 3. Husband and wife relationship. 4. Be free from enemy / 2nd wife +91-9461165176 5. Settle in foreign. 6. carrer problem solution. if you have any problem with marriage life so dont worry baba ji give you solution of your relationship problem... he provides highly effective astrological and related solutions all problem solution here aghori babaji SOLUTION WITH 101 % GUARANTEE EXPERT IN YANTRA-LOVE AND BLACK MAGIC V ashikaran expert HYPNOTISM. known as kr shastri, mob. no. +91-9461165176 was a great spiritual master who was and is regarded by his devotees as a saint, Contact:- mob. no. +91-9461165176 other mob. no. +91-9672083241 E-mail:- [email protected] other email:- [email protected]
Astrology Guide
No.1vash ikaran specialist+91-9461165176 contact:- mob. no. +91-9461165176 E-mail:- [email protected] i am provied vash ikaran mantra guru ji pandit kr shastri| i am provied bla ck ma gic pandit ji kr shastri| If you are not satisfied ful refund will be provied PANDIT KR shastri is 6 time gold medalist. he is 2 time gold medalist form dr. apj abdul kalam . he is 2 time gold medalist form barack obama +91-9461165176(Kali Ma) call to shastriji Vashikaran Specialist Baba ji call +91-9461165176 Ya devi sarve bhuten shakti rupeni sansita namatasyai- namatasyi-Namatasyi- namo namah..... " "Om namo bhagvate vashudevay namah...." v ashikaran specialist baba give highly remedies for love marriage, v ashikaran, black magic, Problems are like as followa:- 1. Like jadu-tona. 2. Business related problems. +91-9461165176 3. Husband and wife relationship. 4. Be free from enemy / 2nd wife +91-9461165176 5. Settle in foreign. 6. carrer problem solution. if you have any problem with marriage life so dont worry baba ji give you solution of your relationship problem... he provides highly effective astrological and related solutions all problem solution here aghori babaji SOLUTION WITH 101 % GUARANTEE EXPERT IN YANTRA-LOVE AND BLACK MAGIC V ashikaran expert HYPNOTISM. known as kr shastri, mob. no. +91-9461165176 was a great spiritual master who was and is regarded by his devotees as a saint, Contact:- mob. no. +91-9461165176 other mob. no. +91-9672083241 E-mail:- [email protected] other email:- [email protected]
Astrology Guide
There is no finer sensations in life that which comes with victory over one’s self. Go forward to a goal of inward achievement, brushing aside all of your old internal enemies as you advance.
Vash Young
Dora jote ledhatare Dora jote ledhataja, esht' e zbete si qiri. Dora jote ledhatarja leshon driten e debores. Kur t'a ndjeu magjine-e paster qe te shtrydheshe prej dores, Shpirti im i frymezuar regetiu ne llaftari. Se me lende magjistare u pat bere tul' i saj; Tul'i saj u pat gatuar me vaj ere-e brume dylli; I dha hena pak te ndezur, pluhur t'arte-i fali ylli, E keshtu m'u duk hirplote- haj! o dor'e vashes, haj! Ne veshtrim te dores s'ate c'pat, o! balli qe m'u vdar? C'pat qepall' e perlotur q'i ra pika tatepjete?- Dor'e bryllt' e vashes s'ime, dor'e paqme, dor' e zbete, Vetetiu me prush magjije e me beri mendimtar. Dora jote qe me dhimbset, dora jote qe me cik; Dora jote qe me shtrihet siper temblave gjumashe; Dora jote: zemra jote qe t'u nda me pese fashe... Dh'u be dore te me ndali ndaj dyshoj se mos ik...
Lasgush Poradeci
late 18th cent. (in the general sense 'washing, a wash'): from French, from laver 'to wash'. la·va lamp n. a transparent electric lamp containing a viscous liquid in which a brightly colored waxy substance is suspended, rising and falling in irregular and constantly changing shapes. la·vash n. a Middle Eastern crisp flatbread. Armenian, from Turkish. lav·a·to·ri·al adj. of or relating to lavatories, in particular: - (of conversation or humor) characterized by undue reference to toilets and their use: the comic's lavatorial schoolboy humor. - resembling the style or
Erin McKean (The New Oxford American Dictionary)